Ιστορική Αναδρομή

bb44aStrike B.C. – Ιστορία

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ (ΑΔΑΜΙΔΗΣ  Π.)

 

Στις  2/9/1998 στην τακτική Γενική Συνέλευση του Holiday Bowlers Club (H.B.C) μεταξύ των οικονομικών θεμάτων, που πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ετέθησαν και ακόμη δύο θέματα: α)Η αλλαγή της αγωνιστικής έδρας & β)Η αλλαγή της ονομασίας  του Σωματείου.

Το σώμα ομόφωνα συμφώνησε και αποφάσισε τα θέματα αυτά και οι λεπτομέρειες του να συζητηθούν σε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 12/09/1998.

Στις 12/09/1998 στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του H.B.C και με πλήρη απαρτία των μελών του, ο τότε Πρόεδρος κ.Φούγιαξης  ανέλυσε την αναγκαιότητα των αλλαγών αυτών (αγωνιστικής έδρας & ονομασίας) και πρότεινε την αποφασισθείσα από το Δ.Σ νέα ονομασία του σωματείου: ”ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΙΨΕΩΝ  ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”  –  ”STRIKE B.C”  –  ” Σ.Τ.ΡΙ.ΚΕ”.

Το σώμα ομόφωνα ενέκρινε την αλλαγή της ονομασίας  και της αγωνιστικής έδρας και δρομολογήθηκαν οι αλλαγές του καταστατικού του Σωματείου.

Το τότε Δ.Σ αποτελούσαν: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φούγιαξης Γ,  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαλπατούρος Κ,  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Mελαχροινίδου Μ,  TAMIAΣ: Σιδέρη Τ, ΕΦΟΡΟΣ:Σίφης Κ, ΜΕΛΗ:  Τζούνης Α,  Παπαδημητρίου Ν,  Δαρζέντας Τ.

Από τότε έχουν  διατελέσει Πρόεδροι του σωματείου μας  έως και σήμερα, με την ξεχωριστή προσφορά  ο καθένας τους, οι κάτωθι:

 

1998-2000: Φούγιαξης  Γιώργος

2000-2002:Αναγνώστης Ανδρέας

2002-2004:Τσιούπελης Αριστομένης

2004-2006:Αδαμίδης    Παναγιώτης

2006-2009:Αδαμίδης    Παναγιώτης

2009-2013 :Αδαμίδης    Παναγιώτης

2013-2015 :Φεργαδιώτης Γρηγόρης

 

 

Οι αλλαγές αυτές έμελλε να δώσουν νέα πνοή στο σωματείο μας, περισσότερο κέφι για δουλειά, για συμμετοχή στα κοινά του χώρου μας ,στα κοινά των εξελίξεων στον Ελληνικό χώρο, στην ανάδειξη νέων αθλητών, στην κατάθεση νέων ιδεών, στην δημιουργία της νέας παρακαταθήκης για το μέλλον του σωματείου και του Ελληνικού Μπόουλινγκ.

Οι αθλητές/τριες του σωματείου μας συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις ατομικά όσο και ομαδικά καί δεν άργησε να έρθει το αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα μέσα από δουλειά και από πρωτοποριακές κινήσεις ,πρώτο το strike b.c με πρωτοβουλία του τότε προέδρου του κ.Τσιούπελη Α.και με προπονητή τον κ.Καρέτσο Δ. κατέβασε ομάδα  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Nέων με αθλητές ηλικίας 11-16 ετών: Αδαμίδης Σ ,Καλοφωλιάς Α, Μίχας Ν, Μίχας Μ, Καρέτσος Α,Δεσποτάκης Α. ”αναγκάζοντας” την Ε.Ο.Μ να δημιουργήσει την κατηγορία junior, με τίμημα για το σωματείο μας  την τελευταία θέση της διοργάνωσης αλλά με κέρδος στο άμεσο μέλλον δύο από αυτούς τους αθλητές (Μίχας Μιχάλης-Μίχας Νίκος) να πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα Νέων και να στέφονται πρωταθλητές Ευρώπης το 2007, ο Σταθάτος Γιάννης καί ο Μαραγκός Λεωνίδας Τριταθλητές Ευρώπης  2007 με την Εθνική Ανδρών & ακολουθούν οι νέοι αθλητές του όπως ο Στέλιος Αδαμίδης  στην Εθνική Νέων , μέσα από την ακαδημία του σωματείου ”Strike Junior Academy” που δημιουργήθηκε το 2006 με πρωτοβουλία του κ Αδαμίδη Π.& κ.Παπαδόπουλου Ν. και που μέσα από την δουλειά αυτή συνεχίζει να επενδύει στoύς αθλητές του.

Δημιουργoύμε διοργανώσεις με στόχο να γίνουν θεσμοί για αθλητές B & C bowler όπως το Αthens Open Club πρωτοβουλίας της κ Ισιδώρου Μ, που οργανώθηκε πρώτη φορά το 2007, με συμμετοχή 8 σωματείων της Αττικής  με απόλυτη επιτυχία και το 2008 σε συνέχεια και της  πρότασης του κ.Καλογερόπουλου με την συμμετοχή όλων των σωματείων της Αττικής.

Πρωτοπόροι και στον δανεισμό αθλητών σε άλλα σωματεία.
To σωματείο μας είναι άψογα οργανωμένο στις εσωτερικές λειτουργίες του(εσωτερικό πρωτάθλημα, επιτροπές κ.λ.π),πρωτοπόρο στις εξελίξεις του χώρου μας, οι αθλητές/τριες του πλαισιώνουν τις Εθνικές μας Ομάδες.

Ο Πρώην Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ κ.Τζούνης Αλέξανδρος (στην προεδρία του οποίου είχαν συμβεί σημαντικότατες εξελίξεις στο εσωτερικό και διακρίσεις για την χώρα μας:Πρωταθλητές Ευρώπης Νέων 2007 & 2009, Τριταθλητές Ευρώπης Ανδρών 2007,είναι μέλος του σωματείου μας καθώς και ο .κ  Παπαδημητρίου Νίκος  με θέση ταμία της Ε.Ο.Μ.

Οι αθλητές/τριες μας πρωταγωνιστούν στις διοργανώσεις της Ε.Ο.Μ. καθώς και στις επίσημες διοργανώσεις της E.T.B.F

Οι αντιπροσωπευτικές μας ομάδες ανδρών-γυναικών είναι πρωταγωνίστριες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ελλάδος   Α’ Εθνικής κατηγορίας.

ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ Η   ΙΣΤΟΡΙΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΚΑΘΕ  ΜΕΡΑ…………….