Blog Detail

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας μου στην διοίκηση ευχαριστώ όλα τα μέλη και τους Αθλητές του σωματείου μας

20 Jun 13
strikebc
No Comments

STRIKEOLD.jpgΜετά από 12 χρόνια παρουσίας μου στην διοίκηση ευχαριστώ όλα τα μέλη και τους Αθλητές του σωματείου μας για την Εμπιστοσύνη τους. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στα Δ.Σ : Παπαδόπουλο Νίκο, Πολυζώνη Κώστα, Παπαδημητρίου Νίκο, Ξαγοράρη Δημήτρη, Δουκόπουλο Γιώργο, Αρχοντή Θωμά, Φεργαδιώτη Γρηγόρη, Ισιδώρου Μαίρη και μια αναφορά στον Αντωνάκη Ζέππο ο οποίος με στήριξε πάρα πολύ στην αρχή της διοίκησης και μέχρι να συμβεί το μοιραίο, με τους οποίους ”επανιδρύσαμε” το σωματείο (θέματα εσωτερικά, Εφορίας, Γ.Γ.Αθλητισμού, Επιχορηγήσεις, Καταστατικού, Εσωτερικού κανονισμού) χωρίς αυτό να σημαίνει οτι οι προκάτοχοί μας δεν είχαν προσφέρει τα μέγιστα απλά δεν μείναμε εκεί το προχωρήσαμε.
Ευχαριστώ τον Αλέξανδρο Τζούνη για την συνεργασία μας στον αθλητικό τομέα (είναι ο κύριος υπαίτιος της κατάκτησης όλων αυτών των πρωταθλημάτων 10 τον αριθμό στους Άνδρες, 6 στις Γυναίκες, 4 Κύπελλα Ανδρών, 1 Γυναικών κλπ) από την θέση του αθλητή-κόουτς, Η τροπαιοθήκη του σωματείου είναι ίσως μοναδική στον χώρο μας.
Το διάστημα της Πετυχημένης Προεδρίας του στην ΕΟΜ είχε την πλήρη στήριξη μας, έχοντας βέβαια και τις ”κακές” στιγμές μας στις συνελεύσεις του σωματείου μας και πάντα για θέματα του χώρου μας άλλωστε το ζητούμενο είναι η σύνθεση απόψεων για ένα κοινό σκοπό.
adamidisΕυχαριστώ τους κκ Μουσαμά ,Βιδάλη και ιδιαίτερα τον Βασίλη Χαρτοφίλλη για την βοήθεια τους ιδίως τα πρώτα χρόνια με τις χορηγίες τους στους Αθλητές μας δίνοντας μια άλλη ώθηση στο σωματείο το οποίο στην συνέχεια απέδειξε ότι και μόνο του μέχρι σήμερα τα πήγε άριστα στον αθλητικό τομέα με την ανεκτίμητη βοήθεια του Αλέξανδρου. Επίσης ευχαριστώ για την πολύ καλή συνεργασία μας τον Χρήστο Αθανασόπουλο που πραγματικά μας στήριξε αρκετές στιγμές χωρίς να υπολογίσει το επιχειρηματικό κόστος και που είμαι σίγουρος θα κάνει και με την νέα διοίκηση.
Από την θέση αυτή μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά όλους σχεδόν τους μεγάλους Αθλητές και Αθλήτριες του χώρου μας και πραγματικά τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά τους στο σωματείο μας άλλωστε τα έπαθλα ‘’μαζί τα πήραμε’’.
Σε όλη την πορεία αυτή σίγουρα κάποιους στεναχώρησα και τους ζητώ συγνώμη άλλωστε δεν έκανα κάτι για προσωπικό όφελος, το αποτέλεσμα ίσως με δικαιώνει αθλητικά . Η απόφαση για πρωταθλητισμό δημιουργεί πάντα προβλήματα στην βάση του σωματείου.
Κάνοντας έναν απολογισμό αισθάνομαι υπερήφανος , για την δημιουργία μαζί με τον Νίκο Παπαδόπουλο της Ακαδημίας των Junior που τόσες χαρές μας προσφέρει μέσα από την δημιουργία χαραχτήρων και νέων αθλητών, για την υλοποίηση της ιδέας της Μαίρης Ισιδώρου μαζί με τον Χρήστο Αθανασόπουλο για το Athens Club Open, σημερινό Παναττικό, με την καθολική αποδοχή των αθηναϊκών σωματείων, για την ασφάλιση των αθλητών μας για αρκετά χρόνια, για την οργάνωση του σωματείου.
Εύχομαι στην νέα διοίκηση καλή δουλειά βάζοντας πάνω από όλα την αγάπη για το σωματείο και το άθλημά μας.

Από την θέση του απλού μέλους είμαι Παρών σε κάθε τι που μπορεί να στηρίξει και να προχωρήσει το σωματείο μας.

Π.Αδαμίδης

Leave A Comment