Category Archives: Ανακοινώσεις

StrikeBC_2017_3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

07 Dec 18
strikebc
No Comments

Λόγω της μη διεξαγωγής της 11ης Αγωνιστικής του εσωτερικού μας πρωταθλήματος την Δευτέρα 10/12/2018, με απόφαση του το Δ.Σ και σε συνεννόηση με την αίθουσα του SPORTING II, θα υπάρχουν διάδρομοι με το λάδωμα της διοργάνωσης για όσους αθλητές θέλουν να το δοκιμάσουν την Δευτέρα 10/12/2018 στις 21,00
Το κόστος των παιχνιδιών όλων των αθλητών/τριών μας που θα παρευρεθούν, θα καλυφθεί από το ταμείο του σωματείου.
Η Διεύθυνση της αίθουσας είναι :
SPORTING II – Λ. Συγγρού 111 – Αθήνα

Για το Δ.Σ του Σ.Τ.ΡΙ.ΚΕ

Ο Πρόεδρος

Π. ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

15 Sep 18
strikebc
No Comments

Την Δευτέρα 24/9 /2018 στις 19:00 στην αίθουσα Strike θα γίνει η συγκέντρωση μελών και αθλητών εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς με θέματα:
1. Εσωτερικό πρωτάθλημα
2 .Ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο μας.
3. Ενημέρωση για τον σχεδιασμό της νέας σαιζόν.
Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη.

Το Δ.Σ. σας εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

05 Jul 18
strikebc
No Comments

Όσοι αθλητές/τριες  επιθυμούν την αποδέσμευση τους από τον σωματείο, πρέπει να καταθέσουν  ή να στείλουν  αίτηση αποδέσμευσης  στην Γ.Γ  του σωματείου στην οποία να αναφέρονται :επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, ΑΜΚΑ και ο εξαψήφιος αριθμός της κάρτας  Αθλητή.

Απαραίτητη προϋπόθεση  για την αποδέσμευση είναι  η  ύπαρξη της κάρτας  Αθλητή. Στην περίπτωση που αυτή δεν  υπάρχει  πρέπει να εκδοθεί άμεσα (πριν τις 20/7/18) και το κόστος της είναι 20€.

Το συνολικό κόστος της αποδέσμευσης είναι  70€ : 50€ για την αποδέσμευση , 20€ η κάρτα αθλητή καθώς και τυχόν οικονομικές οφειλές  προς το σωματείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση  για την αποδέσμευση η μεταγραφή  αθλητή/τριας  εκτός  των παραπάνω εξόδων,  είναι  και η  εξόφληση  όλων των οικονομικών οφειλών προς το σωματείο.

StrikeBC_2017_3

Ευχαριστήρια επιστολή

28 Jun 18
strikebc
No Comments

Με την παρούσα ανακοίνωση ο Σύλλογος Strike BC θέλει να ευχαριστήσει δημόσια  όλους όσους και όσες  συνέβαλαν στη λαχειοφόρο αγορά μας.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί για τις χορηγίες τους τούς εξής:

PLATINUM CRUISES , RIKA TRAVEL, CHAT TOURS LTD., G.O. TURS, Strike Bowling Χαϊδαρίου, ATTIKA STROM, KEY TOURS, wine bar WINE NOT? , Nuts & Berries , Δ.Κοπελάκη, PYROTHERM , PALSHOES.

Σας ενημερώνουμε ότι τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς κερδίζουν οι κάτωθι λαχνοί :

DORA_LAXNOI-1DORA_LAXNOI-2

 

StrikeBC_2017_3

Ανακοίνωση Ε.Γ.Ο. για εξόφληση καρτών & δελτίων συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαΐου

28 May 18
strikebc
No Comments

Ανακοίνωση  Ε.Γ.Ο. για εξόφληση καρτών & δελτίων συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαΐου

1. Παρακαλούνται οι σύλλογοι που καλλιεργούν τα αθλήματα της Γυμναστικής & Μπόουλινγκ, να επικυρώσουν τους αθλητές-τριες που πρόκειται να αγωνιστούν καθώς και αυτούς που έχουν ήδη αγωνιστεί, προκειμένου να προβούν στην έκδοση καρτών όλων των κατηγοριών και στην τακτοποίηση τυχόν οφειλών τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαΐου 2018.
Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους στους αγώνες που έχουν λάβει μέρος.

2. Πληρωμή για αιτήσεις που θα υποβάλλονται μετά την ως άνω ημερομηνία πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα και σε κάθε περίπτωση δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής που καθορίζεται από τις εκάστοτε προκηρύξεις των διοργανώσεων, ειδάλλως θα είναι αδύνατη η συμμετοχή τους σε αυτές.

3. Στους αγώνες αλλά και σε κάθε διοργάνωση που διεξάγεται μετά τις 31 Μαΐου 2018 είτε από την Ε.Γ.Ο., είτε από φορέα ή σύλλογο που έχει την άδεια-έγκριση της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιείται έλεγχος καρτών. Αθλητές-τριες που δεν είναι κάτοχοι καρτών, δεν θα λαμβάνουν μέρος σε αγώνες ή οποιασδήποτε φύσης διοργάνωση.
Την ευθύνη για τον έλεγχο καρτών, για διοργανώσεις που θα διεξαχθούν μετά την 1η Ιουνίου 2018, θα έχει αποκλειστικά ο διοργανωτής.

4. Οι σύλλογοι ή οι φορείς που έχουν λάβει την άδεια-έγκριση της Ομοσπονδίας για διοργανώσεις, υποχρεούνται δέκα πέντε (15) ημέρες πριν να αποστείλουν αναλυτικές καταστάσεις συμμετεχόντων αθλητών-τριών ανά φορέα ή σύλλογο καθώς και τα αποτελέσματα πέντε (5) ημέρες μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Ε.Γ.Ο.

 

Yπενθύμιση για τις κάρτες αθλητών & αθλουμένων της Ε.Γ.Ο

25 May 18
strikebc
No Comments

 

Προς τα μέλη και αθλητές του Strike BC

Σε επικοινωνία με τη Γραμματεία της ΕΓΟ, μας ενημέρωσαν ότι για όλους τους αθλητές που έχουν παίξει μέσα στο 2018 ή πρόκειται να παίξουν μέχρι της 31-12-2018 , για να κατοχυρώσουν τα αποτελέσματα τους θα πρέπει να εκδοθεί κάρτα-δελτίο αθλητών της Ομοσπονδίας. Η αίτηση δεν μπορεί να γίνει μεμονωμένα από τον κάθε αθλητή αλλά μόνο μέσα από τον Σύλλογο του.  Σε διάφορα ερωτήματα πού θέσαμε επιφυλάχτηκαν να μας απαντήσουν στης 29-5-2018, όπου θα βγάλουμε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Παρακαλώ εφόσον ενημερωθείτε από τους παρακάτω συνδέσμους για το κόστος και το είδος της κάρτας-Δελτίο ,να μας ενημερώσετε άμεσα  για τις προθέσεις σας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση στο παρακάτω σύνδεσμο.

Υπενθύμιση για τις κάρτες αθλητών & αθλουμένων της Ε.Γ.Ο

 

Αναλυτικά στοιχεία για όλες τις κάρτες πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο της ego-gymnastics.gr

http://www.ego-gymnastics.gr/wp-content/uploads/2018/05/Kartes-Athliton.pdf

 

 

StrikeBC_2017_3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

16 May 18
strikebc
No Comments

                                                                                      Χαϊδάρι 16/5/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται   προς τα μέλη του STRIKE B.C. ότι το Δ.Σ. συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 04 Ιουνίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα του STRIKE BOWL, με θέματα ημερησίας διάταξης:

  1.  Αλλαγή Εσωτερικού κανονισμού.
  2. Λήξη Θητείας Δ.Σ.
  3. Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  4. Εκλογές νέου Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής.

 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, ήτοι δεν παρευρίσκονται τα 2/3 των μελών, η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα 04 Ιουνίου 2018, και ώρα 09:00 μ.μ. στον ίδιο τόπο, οπότε θα συνεδριάσει εγκύρως ανεξαρτήτως αριθμού παρουσίας μελών.

Δικαίωμα υποψηφιότητας και ψήφου έχουν όσα μέλη είναι άνω των 35.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους, σύμφωνα με το καταστατικό.

Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ παρακαλούνται όπως καταθέσουν την υποψηφιότητα τους γραπτώς με επιστολή  ή μέσω e-mail : ds@strikebc.gr , στον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου μέχρι τις 31/5/18.

Για το Δ.Σ.

ΠΟΛΥΖΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

StrikeBC_2017_3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

16 Apr 18
strikebc
No Comments

Ανακοινώνεται   προς τα μέλη του STRIKE B.C. ότι το Δ.Σ. συγκαλεί  Γενική Συνέλευση, στις 30 Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ.στην αίθουσα του STRIKE, με θέματα ημερησίας διάταξης: 

  1. Εσωτερικό πρωτάθλημα 

  2. Η πορεία του συλλόγου

Στην γενική συνέλευση καλούνται να παρευρεθούν όλα τα μέλη  και οι αθλητές του συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, ήτοι δεν παρευρίσκονται τα 2/3 των μελών, η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, και ώρα 21:30 μ.μ. στον ίδιο τόπο, οπότε θα συνεδριάσει εγκύρως ανεξαρτήτως αριθμού παρουσίας μελών.

Ο Αντιπρόεδρος

Κ  Πολυζώνης